Incasso voor tandartsen

U bent dagelijks druk bezig om de tanden van uw patiënten weer in de juiste gezondheid te krijgen. U repareert gaatjes, trekt verstandskiezen die in de weg zitten of helpt patiënten met een slechte mondhygiëne. U heeft op een werkdag te weinig tijd om achter niet-betalende patiënten aan te gaan. Een speciale incassoservice voor tandartsen kan u hier een oplossing voor bieden.

Incassobureau voor tandartsen: de oplossing voor niet-betalende patiënten

U heeft het in uw praktijk al druk zat. Uw agenda zit vol met patiënten die voor een controleafspraak komen en er komen ook spoedjes tussendoor waardoor u uw dagplanning overhoop moet gooien. Steeds vaker komt het voor dat uw facturen niet direct worden betaald. Iets wat u veel stress en papierwerk oplevert.

Is de patiënt wel of niet verzekerd? Dat is een vraag waar u elke dag weer opnieuw mee bezig bent. Aangezien de patiënten in de meeste gevallen niet weten voor welke behandelingen ze wel en niet zijn verzekerd, wordt het voor u een hele puzzel met het sturen van de facturen. Door de verschillende regelingen met zorgverzekeringen, komt het vaak voor dat patiënten niet op tijd betalen. Iets wat u kunt oplossen door een Incassobureau voor tandartsen in te huren.

Een Incassobureau voor tandartsen = een hoger slagingspercentage

Uw patiënten vergeten in de meeste gevallen niet opzettelijk om de rekening te betalen van uw tandartspraktijk. In de meeste gevallen was er onduidelijkheid over de dekking van de zorgverzekering. Een incasso voor tandartsen inschakelen, helpt het slagingspercentage te verbeteren. Door een incasso door een gekwalificeerde partij te laten versturen, betaalt het overgrote deel van de patiënten de rekening netjes binnen de termijn van veertien dagen.

Het versturen van deze incasso scheelt u een hoop papierwerk, aangezien wij alle administratie voor u uit handen nemen. Van Loon IncassoAdvocaten helpt u met deze speciale service voor tandartsen bij het incasseren van uw facturen. Zo worden alle openstaande rekeningen in de kortste keren betaald.

Waarom kiezen voor een speciale incasso voor tandartsen?

  • U wordt volledig ontzorgd
  • Uw patiënten zullen eerder de openstaande rekeningen betalen (van een incassobureau voor tandartsen, komt het immers professioneler over)
  • U heeft geen stress meer om facturen die niet of te laat worden betaald
  • U kunt zich volledig focussen op uw core business: het verbeteren van het gebit van uw patiënten

Kies voor Van Loon Incasso Advocaten

Bent u op zoek naar een incassobureau voor tandartsen? Schakel dan de hulp in van Van Loon Incasso Advocaten. Wij ondersteunen u en uw tandartsenpraktijk graag bij het versturen van incasso’s. Maar wij doen veel meer dan dat. Aangezien wij ook een advocatenkantoor zijn, hebben wij meer rechtelijke bevoegdheden dan alleen een incassobureau.

Wij zijn dus ook gekwalificeerd om ingewikkelde juridische conflicten op te lossen in zowel binnen- als buitenland. Bent u op zoek naar juridische ondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op! We staan graag voor u klaar.