Servicegebied Van Loon Incasso Advocaten

Bent u op zoek naar een incassobureau met een uitgebreid servicegebied en een hoog slagingspercentage? Dan bent u bij Van Loon Incasso Advocaten aan het juiste adres. Ons servicegebied strekt zich uit over heel Nederland daarom kunnen wij u ondersteunen bij al uw incassozaken waar u of uw debiteuren zich ook bevinden.

Specialist in incassozaken

Als ondernemer weet u dat er altijd het risico bestaat dat een klant niet of niet op tijd betaalt. En ondanks verwoede pogingen om openstaande facturen te innen lukt dit de meeste ondernemers vaak toch niet. Hierdoor worden veel facturen afgeboekt als oninbare debiteuren, maar dat is lang niet altijd nodig.

Met het uitgebreide servicegebied van Van Loon Incasso Advocaten weet u zeker dat, ongeacht de locatie van uw debiteuren, wij u kunnen ondersteunen bij het innen van uw openstaande facturen.

Uitgebreid servicegebied

Het servicegebied van Van Loon Incasso Advocaten strekt zich uit van Groningen tot Middelburg en van Den Haag tot Enschede. Een standaard incassobureau kan weliswaar ook service bieden op veel plaatsen in Nederland, maar daartegenover staat dat ons servicegebied niet alleen één van de grootste van Nederland is, maar dat wij ook niet gebonden zijn aan een vorderingslimiet. Een standaard incassobureau mag procederen tot €25.000,- maar omdat wij een gerenommeerd advocatenkantoor zijn is die limiet op ons niet van toepassing.

De hoogte van de vordering of de locatie van de debiteur maken dus niet uit. U kan met een gerust hart achterover leunen terwijl wij de procedure in gang zetten. U geeft ons alle informatie over de debiteur in kwestie en waar deze zich binnen het servicegebied bevindt en wij gaan direct voor u aan de slag.

Bekijk ons servicegebied:

 

Staat uw stad of omgeving er niet tussen? Maakt u zich geen zorgen. Neem hier contact met ons op of stel uw vraag telefonisch op werkdagen van 08:30 tot 17:30 via 0318 – 514 813 of per mail aan info@incassoadvocaten.nl.