Incassobureau Amsterdam

Heeft u een betalingsherinnering of aanmaning verstuurd en blijft betaling vooralsnog uit? In dat geval kunt u ons als incassobureau voor Amsterdam en omgeving inschakelen. Wij gaan verder waar reguliere incassobureaus ophouden en zorgen in 92% van de gevallen voor betaalde incasso’s. Wat u mag verwachten? Snelheid, daadkracht en eenvoud.

Als daadkrachtig incassobureau voor Amsterdam en omgeving staan wij dezelfde (werk)dag nog voor u klaar

Wanneer u een product of dienst heeft geleverd en betaling uitblijft, stuurt u een aanmaning of betalingsherinnering. Betaalt uw debiteur nog steeds niet? Dan volgt vaak nog een herinnering. Deze stap kan voor u als crediteur al als vervelend ervaren worden. Maar wat doet u als uw klant vervolgens nóg niet betaalt? Dan schakelt u ons in. Als incassobureau voor Amsterdam en omgeving staan wij naast u en gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag.

U kunt uw betalingsherinnering ook door ons laten versturen

Veel klanten schakelen ons in wanneer betaling na één of meerdere aanmaningen uitblijft. Maar wist u dat wij u ook al bij het versturen van een betalingsherinnering kunnen helpen? Als uw debiteur vervolgens alsnog niet betaalt, zetten we namens u de volgende stap: een incassotraject starten.

Start snel en eenvoudig een incassotraject bij uw incassobureau voor Amsterdam

Ziet u uw uitstaande vorderingen nu het liefst zo snel mogelijk betaald? Dat begrijpen we heel goed. Wanneer u de keuze maakt een incassotraject bij ons te starten, kunt u ons dezelfde werkdag nog aan het werk zetten. Dit doet u eenvoudig online:

  • U maakt gratis een eigen account aan in ons incassoportaal
  • Hier voert u alle nodige informatie over uw debiteur in
  • Wij gaan dezelfde werkdag voor u aan de slag. Geheel kosteloos.

Een professionele en gepaste aanpak

Een incassobureau Amsterdam of omgeving inschakelen, kan als een grote stap voelen. Hoe reageert uw klant hierop? We willen u garanderen dat wij als professioneel bureau altijd op gepaste wijze te werk gaan. Uw tevredenheid én die van uw debiteur staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is één van de redenen dat onze klanten ons aanbevelen.

Maak kennis met onze no cure – no pay aanpak

Zoekt u een incassobureau Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u ons aanhaakt voor een buitengerechtelijk incassotraject, beginnen wij met een no cure no pay aanpak. In het kort houdt dit in dat wanneer wij niets incasseren en niet gaan procederen, u ons ook niet hoeft te betalen. De ervaring leert echter dat onze incasso advocaten in 92% van de gevallen wél incasseren. Ons honorarium wordt pas betaald wanneer uw debiteur de vordering heeft voldaan.

U betaalt ons al dan niet in de volgende situaties:

  • Betaalt uw debiteur niets? Dan betaalt u ons ook niets.
  • Betaalt uw debiteur het volledige bedrag, dus de hoofdsom én de incassokosten? Dan betaalt u vooralsnog niets.
  • Betaalt uw debiteur gedeeltelijk? Dan worden de incassokosten van deze betaling afgehaald. We willen u erop wijzen dat onze kosten nooit hoger zijn dan het ontvangen debiteurenbedrag.

Continu real-time inzicht in uw dossier

Niet alleen kunt u via uw eigen online account binnen 5 minuten een nieuwe vordering indienen, ook heeft u 24/7 real-time inzicht in uw open en gesloten dossiers. Zo heeft u onder andere inzicht in:

  • Welke dossiers er nog open staan
  • Welke stappen onze incasso advocaten hebben ondernomen
  • Welk bedrag uw debiteur reeds betaald heeft

Op deze manier kunt u alles binnen uw incassotraject op de voet volgen. Ook ontvangt u automatisch updates en eventuele informatieverzoeken.

Gerechtelijke incasso: als het nodig is, kunnen we samen naar de rechter

Wij gaan verder waar een regulier incassobureau Amsterdam ophoudt. Wanneer we er echt alles aan gedaan hebben om uw vordering te incasseren, kunnen we er – wanneer betaling uitblijft – direct een gerechtelijke incasso van maken. Mocht vorderen met een rechtszaak noodzakelijk worden, doet u dat samen met ons.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan erom bekend vrijwel alle vorderingen snel en gepast te incasseren. Wenst u meer informatie over onze aanpak of de inhoud van het incassotraject? Ons team van specialisten staat u graag te woord! Neem gerust contact met ons op.