Incassobureau Breda

Binnen 24 uur actie in uw zaak wanneer betaling na een herinnering uitblijft. Een ideale situatie? Onze norm. Met slimme software en een no cure – no pay aanpak ontzorgen wij uw financiële organisatie. Als gespecialiseerd incassobureau voor Breda bieden we niet alleen snelheid, daadkracht en eenvoud, maar staan we ook achter onze gepaste, efficiënte werkwijze voor u én uw klant.

Een verstreken betalingstermijn: herkent u deze vervelende situatie?

Waarschijnlijk heeft u netjes een betalingstermijn met uw klant afgesproken. Na levering van uw product of dienst komt de factuur met uiterlijke betaaldatum netjes bij de klant op de (digitale) deurmat. Wanneer een klant ook na een betalingsherinnering vervolgens niet betaalt, ontstaat er een wat vervelende en vaak tijdrovende situatie. Hoe gaat u hier zo gepast mogelijk achteraan zonder een verkeerde indruk bij uw klant achter te laten? Dit is waar wij als incassobureau voor Breda en omstreken voor u klaar staan.

Heeft u nog geen betalingsherinnering verstuurd? Dan willen we u adviseren dat eerst te doen. Ook daar kunt u ons voor inschakelen.

Zet gemakkelijk een incasso in gang met uw incassobureau voor Breda

Wanneer uw debiteur ook na een aanmaning of betalingsherinnering niet reageert, kunt u ons eenvoudig online inschakelen om aan de slag te gaan. Vervolgens kunnen wij met onze slimme, betrouwbare software altijd snel en daadkrachtig handelen. Als professioneel incassobureau voor Breda en omgeving doen we dit altijd op gepaste wijze. De tevredenheid van u én uw klant staan hoog in het vaandel.

Hoe u ons dezelfde dag nog kunt inschakelen?

  • Maak een gratis eigen account aan op onze website
  • Voer de nodige incasso informatie in
  • Wij gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag

Kosteloos inderdaad. Wij beginnen niet alleen met een no cure – no pay aanpak, ook verhalen wij de kosten voor de incassoservice rechtstreeks op uw debiteur. Hoe dat zit?

No cure no pay: als wij niets incasseren, hoeft u niets te betalen

Als incassobureau voor Breda en omgeving staan wij klaar voor uw buitengerechtelijke incassotraject. Maar wat mag u verwachten van onze no cure no pay aanpak? In het kort houdt dit in dat u ons niet hoeft te betalen wanneer wij niets incasseren en niet gaan procederen.

Met een slagingspercentage van 92%, incasseren wij in de meeste gevallen echter wel. Ons honorarium wordt pas betaald wanneer uw debiteur de vordering heeft betaald. Dit is één van de redenen dat onze klanten ons aanbevelen.

Wij gaan verder waar traditionele incassobureaus ophouden

Onze incasso advocaten doen alles wat binnen hun macht ligt om uw debiteur vooralsnog netjes te laten betalen. Dit zullen we altijd zorgvuldig en op gepaste wijze aanpakken. Mocht het echter nodig zijn, kunnen we snel doorpakken met een gerechtelijke incasso. In dit geval gaan we samen naar de rechter. Wist u dat we ook de kosten van het gerechtelijk traject zo veel mogelijk op uw debiteur proberen te verhalen?

We staan naast u en gaan verder waar een traditioneel incassobureau Breda of omgeving ophoudt.

Uw dossiers én onze voortgang zijn 24/7 inzichtelijk

Het uit handen geven van uw openstaande incasso’s kan een grote stap zijn. Gelukkig bieden wij u op onze website 24/7 real-time inzicht in uw eigen digitale omgeving. Hier houdt u eenvoudig de status van de open dossiers bij, ziet u welke handelingen onze advocaten hebben uitgevoerd en welk deel van de vordering al is voldaan.

Wanneer u eenmaal een account in ons incassoportaal heeft, kunt u hier eenvoudig in slechts 5 minuten nieuwe dossiers indienen. Volg alles wat er in uw incassotraject gebeurt en focus ondertussen op de kern van uw organisatie. Wel zo prettig, toch? Dit maakt dat wij gemakkelijk voor u in Breda en omgeving aan de slag kunnen.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Als incassobureau voor Breda staan wij te allen tijde voor u klaar. Aanvullende informatie, de start van een incassotraject of overige ondersteuning? Neem gerust contact met ons op.

Linker dan de rechter: wij zorgen op gepaste wijze voor uw betaalde facturen.