Het incassobureau voor Eindhoven

Bij ons incassobureau voor Eindhoven bent u aan het juiste adres als u niet langer wil wachten op de betaling van uw factuur. Laat het eindeloos versturen van nieuwe herinneringen maar achter u liggen. Ons incassobureau voor Eindhoven is een no cure no pay incassobureau dat precies weet hoe u op een professionele en klantvriendelijke manier bij te staan, bij het zo spoedig mogelijk innen van uw openstaande nota’s.

Van Loon Incasso Advocaten is ook makkelijk bereikbaar vanaf Tiel en Rhenen.

No cure, No pay

Bij ons incassobureau voor Eindhoven begrijpen we als geen ander dat u niet zit te wachten op een rekening van ons voordat uw eigen debiteuren hun balans opmaken. Daarom werken wij volgens het no cure no pay principe. U maakt eenvoudig een gratis account aan via onze website, vult het informatieformulier in, en uploadt de benodigde documenten. Binnen 24 uur na de aanvraag nemen wij contact me u op en gaan we aan de slag met uw vordering. Het slagingspercentage van ons incassobureau voor Eindhoven is erg hoog. Na een eerste benadering van ons incassobureau zal 92% van debiteuren de openstaande factuur betalen.

Volg online de status van uw vordering

U heeft 24 uur per dag toegang tot alle informatie met betrekking tot uw vordering. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de voortgang. Dit maakt onderdeel uit van ons uitmuntende klantenservice en geeft u de kans om in alle rust de voortgang te volgen.

Klanttevredenheid Incassobureau voor Eindhoven

Bij Van Loon Incasso Advocaten staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons streven is het leveren van de beste klantenservice, zowel online als persoonlijk. We overleggen rechtstreeks met u wanneer dat nodig is en gaan op een professionele en respectvolle manier om met uw debiteuren. Op de onafhankelijke website van de Feedbackcompany scoren we een 9,2 op basis van tientallen beoordelingen. Hier zijn wij zeer trots op, en we streven naar dezelfde tevredenheid bij elke nieuwe klant.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Loon Incasso Advocaten via het  contactformulier of bel direct: 0318 – 514 813.