Schulden opkopen? Handel in vorderingen?

Schulden opkopen? Handel in vorderingen?

De laatste tijd is het bijna dagelijks in de media dat schulden worden verkocht aan incassobureaus en andere partijen.

Wij vragen ons hardop af wat het nut daarvan is.

U heeft een dienst of een product geleverd of heeft werkzaamheden verricht en u heeft daar een factuur voor uitgeschreven. Deze factuur dient aan u te worden voldaan, maar de betaling blijft uit. Waarom zou u dan genoegen nemen met betaling van slechts een fractie van het factuurbedrag, waarna een ander bedrijf de volledige factuur (verhoogd met rente !) weet te incasseren?

Indien het u enkel om het voorkomen van de rompslomp gaat; deze nemen wij u graag uit handen. U dient uw vordering simpel online bij ons in en wij doen het verdere werk. U heeft gewoon recht op betaling van de volledige factuur en vervallen rente en niemand anders. Schakel een incassobureau in om te krijgen waar u recht op hebt.

Natuurlijk is “snel geld” prettig, maar daarmee doet u zichzelf op de langere termijn heel veel tekort. Cashflow is belangrijk, maar het voortbestaan op de langere termijn van hetgeen u opgebouwd heeft is zeker zo belangrijk.

No cure no pay incasso met een slagingspercentage van rond de 90%. De incasso waar u recht op heeft kost u helemaal niets, dus waarom genoegen nemen met betaling van slechts een klein gedeelte van het factuurbedrag?

Of u schrijft met de verkoop van uw vordering tot wel 90% af, of u schrijft op uw hele debiteurenportefeuille slechts 10% af, waarvan zelfs een deel wordt gedekt door de rente, welke op de geïncasseerde vorderingen voor u wordt ontvangen. Van Loon Incasso Advocaten weet het wel!

Neem geen genoegen met minder, ga voor kosteloze en volledige incasso! U heeft er recht op!