Betrouwbaar incassobureau

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde. Als advocatenkantoor houden we continu onze juridische kennis op peil. Aangezien we vrijwel dagelijks in de rechtbank staan, beschikken we tevens over ongelooflijk veel praktijkervaring.

Incassobureau met benefits

Wist u dat iedereen zonder enig diploma een incassobureau kan beginnen? U kunt zich voorstellen dat het dan lastig is om de goede van de slechte te onderscheiden. Dat probleem heeft u bij Van Loon Incasso Advocaten niet. U weet zeker dat u met een betrouwbare en zeer kundige dienstverlener te maken heeft. Daar komt bij dat wij ook veel voordeliger zijn dan de meeste incassobureaus: we kosten namelijk niets.

Geen kosten

Het hele buitengerechtelijke incassotraject kost u als opdrachtgever absoluut niets: ongeacht of de incasso succesvol is. En als we in overleg besluiten om verder te gaan en naar de rechter te stappen, dan zullen we de kosten zoveel mogelijk op de debiteur verhalen.

Volkomen transparant

Wij zijn een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incassozaken. Wij mogen verder gaan waar incassobureaus moeten ophouden. Wij bewijzen iedere dag weer onze betrouwbaarheid door:

  • Stipt te werken.
  • Afspraken na te komen.
  • Ons volledig in te zetten.
  • Transparantie: u kunt 24/7 uw dossier online inzien.

Kies daarom voor de partij die serieus opkomt voor uw belangen en daar ook de juridische mogelijkheden voor heeft. U hoeft immers met minder geen genoegen te nemen.