Incasso voor de groothandel

Als groothandel heeft u te maken met veel verschillende klanten. In de meeste gevallen gaat het om winkels of andere bedrijven die op hun beurt voor hun inkomsten ook weer afhankelijk zijn van andere bedrijven. Dat leidt er helaas nog wel eens toe dat uw klanten niet op tijd betalen. En in sommige gevallen kan het uitblijven van een betaling behoorlijk lang op zich laten wachten. Erg vervelend, maar gelukkig biedt onze incassoservice voor groothandels een oplossing.

Een incassobureau voor de groothandel als oplossing voor niet-betalende klanten

Grote kans dat u te maken heeft met ondernemers en bedrijven uit zowel binnen- als buitenland. Er lopen veel betalingen naast elkaar en dat vraagt om een uitgebreide controle en administratie. Facturen die niet op tijd betaald worden, zijn een vervelende afleiding van de dagelijkse werkzaamheden. Herinneringen sturen, contact opnemen en andere administratieve handelingen: het kost allemaal een hoop tijd. Tijd die u liever besteedt aan het leiden en uitbreiden van uw groothandel.

Van Loon Incasso Advocaten neemt voor u de administratieve incasso handelingen uit handen. Onze advocaten beschikken over de kennis, middelen en rechten om de stappen te zetten die ervoor zorgen dat uw facturen alsnog worden betaald.

Sneller resultaat zonder stress

Een incassobureau legt meer gewicht in de schaal dan wanneer u zelf herinneringen of aanmaningen stuurt. Een extern incassobureau voor de groothandel staat ook professioneler. Daardoor neemt de kans toe dat er sneller wordt betaald. Bovendien hoeft u zich er niet meer persoonlijk mee bezig te houden. Ons incassobureau ontfermt zich over alle onbetaalde facturen die over de betaaldatum heen zijn.

Ook voor vorderingen op partijen in het buitenland

Voor u als ondernemer zijn onbetaalde facturen in het buitenland het moeilijkst te incasseren. Door een advocatenkantoor als incassobureau in te schakelen verzekert u zich van een partij met de kennis en kunde om vorderingen in het buitenland binnen te halen en, indien nodig, in Nederland te dagvaarden.

Neem voor meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening en de mogelijkheden van Van Loon Incasso Advocaten als incassobureau voor uw groothandel contact met ons op.