Incassobureau voor Den Haag

Wanneer u na levering van een product of dienst een factuur verstuurt en deze vervolgens niet betaald wordt, ontstaat er een vervelende situatie. Is het onwil? Hoe lang wacht u? Hoe houdt u het contact met de debiteur zo prettig mogelijk? Het liefst houdt u het contact met uw klant én ambassadeur voor potentiële klanten zo prettig mogelijk. Als uw incassobureau voor Den Haag en omgeving nemen we dit van u over en zorgen we er op nette en gepaste wijze voor dat al uw uitstaande vorderingen betaald worden.

Wanneer schakelt u ons in?

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve en efficiënte wijze van het innen van uw incasso’s in de regio Den haag en omgeving, helpen wij u graag. Maar op welk moment schakelt u ons in? Dat is wanneer betaling van een klant uitblijft en u ook al een aanmaning of betalingsherinnering heeft gestuurd. Betaalt uw klant nog steeds niet? Dan kunt dezelfde werkdag nog een dossier bij ons indienen.

Heeft u nog geen betalingsherinnering gestuurd? Ook hierbij helpen wij u graag.

Als professioneel incassobureau voor Den Haag en omgeving gaan wij op gepaste wijze te werk

Tevreden klanten staan hoog in het vaandel: bij u, maar ook bij ons. U mag er daarom van uitgaan dat wij uw debiteur op nette en gepaste wijze benaderen. Vaak is ons logo al voldoende om snel tot betaling over te gaan. We beginnen overigens op basis van een no cure – no pay aanpak. In het kort houdt dit in dat wanneer wij buitengerechtelijk niets incasseren en niet gaan procederen, u ons ook niet hoeft te betalen. Ons honorarium wordt dus pas betaald wanneer uw debiteur de vordering heeft betaald. De ervaring leert dat wij in 92% van de gevallen incasseren.

Zo start u dezelfde dag nog een incasso traject

Als incassobureau voor Den Haag en overige steden schakelt u ons online gemakkelijk in. Dat gaat als volgt:

  • Via ons incassoportaal maakt u gratis een eigen account aan
  • Hier voert u alle nodige incasso informatie voor ons in
  • Wij gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag

Wist u dat u via uw eigen account ook 24/7 real-time inzicht heeft in uw openstaande incasso’s? Hier ziet u welke bedragen er nog openstaan en wat onze incasso advocaten voor uw dossier(s) gedaan hebben.

Geef uw incasso’s uit handen en creëer rust

Wist u dat zo’n 85% van de ondernemingen in Veenendaal niets doen met wanbetalers? Dit bleek uit een onderzoek van de Hogeschool te Ede op ons hoofdkantoor in de regio Veenendaal. Niet alleen ontzettend zonde, maar ook een absolute bedreiging voor de liquiditeit van uw onderneming. Door ons als incassobureau voor Den Haag en omgeving aan te haken, zorgt u niet alleen voor snel betaalde facturen, maar creëert u ook rust in uw financiële organisatie.

De voordelen van Van Loon Incasso Advocaten

Als incassobureau voor de regio Den Haag en omgeving zorgen we ervoor dat u zich kunt focussen op de kern van uw organisatie. Onze incasso advocaten:

  • Gaan verder waar reguliere incassobureaus ophouden. Als het nodig is kunnen we samen naar de rechter.
  • Beginnen altijd op basis van een no cure – no pay aanpak. Ons honorarium wordt pas betaald wanneer uw debiteur de vordering heeft betaald.
  • Benaderen uw debiteur altijd op gepaste wijze
  • Bieden 24/7 inzicht in uw eigen real time portaal. De ervaring leert echter dat debiteuren snel betalen, waardoor u haast niet mee hoeft te kijken.
  • Zorgen in 92% van de gevallen voor betaalde facturen. Een slagingspercentage om op te kunnen vertrouwen!

Dit doen we snel, daadkrachtig en eenvoudig.

Neem gerust contact met ons op!

Het starten van een incasso traject regelt u snel en gemakkelijk online. Mocht u toch meer informatie over onze aanpak wensen of nog andere vragen hebben, staan wij voor u klaar. Dit kan door het contactformulier in te vullen of direct telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Linker dan de rechter: wij zijn een incassobureau voor Den Haag en omgeving dat écht scoort.