Incassobureau inschakelen voor succesvolle vordering

Als u een incassobureau inschakelt dan wilt u dat uw debiteur de factuur snel betaalt en dat het u niets kost. Hiervoor bent u bij Van Loon Incasso Advocaten aan het juiste adres.

  • Wij werken op basis van no cure no pay incasso.
  • Ook bij de betaling van de volledige vordering is de incasso voor u zonder kosten.
  • Wij zetten ons altijd volledig in om uw geld te incasseren, ook bij kleinere bedragen.
  • Als het moet, dan kunnen we namens u de gang naar de rechter maken.

Van Loon Incasso Advocaten kan dus meer dan een gewoon incassobureau.

Een incassobureau inschakelen, hoe lang duurt het?

Bij Van Loon Incasso Advocaten kunt u snel en eenvoudig online een account aanmaken. Dit kost u 5 minuten. Wanneer u uw factuur upload (en eventuele andere documenten) dan gaan wij gelijk voor u aan de slag.  In veel gevallen betaalt uw klant binnen 24 uur alsnog uw factuur.

  • We controleren alle gegevens, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel.
  • We maken waar nodig het dossier compleet.
  • We sturen de eerste aanmaning de deur uit.

U heeft er vanaf dit moment geen omkijken meer naar. Dat wil zeggen: u hoeft niets te doen maar u houdt wel 24/7 inzage in uw dossier. U kunt precies zien wat de status is, welke acties zijn ondernomen en welke betalingen er zijn verricht.

Een incassobureau inschakelen is je klant kwijtraken…?

Bij Van Loon Incasso Advocaten staan we in voor een correcte behandeling van uw klant. We werken zorgvuldig, stipt en met respect voor uw klantrelatie. Dankzij deze werkwijze is ons slagingspercentage maar liefst 92%. Onze correcte en stipte werkwijze zorgt ervoor dat u serieus genomen wordt, terwijl de klantrelatie behouden blijft.

Incassobureau inschakelen met meerwaarde

Het is nooit leuk als u een incassobureau moet inschakelen. Maar als u toch de stap zet, schakel dan een incassobureau in dat méér kan dan een incassobureau. Dat snel, slagvaardig en zorgvuldig te werk gaat en geen kosten in rekening brengt. Kies voor het incassobureau met de aantoonbare meerwaarde van een gerenommeerd advocatenkantoor!