Incassobureau voor Rotterdam

Ziet u uw facturen het liefst zo snel mogelijk betaald, maar lukt het niet om openstaande rekeningen snel te innen? Of gaat u er liever helemaal niet zelf achteraan om de band met uw klant zo optimaal mogelijk te houden? Dat snappen we heel goed! Schakel vanuit uw eigen regio Rotterdam of omgeving een incassobureau in en focus weer op de kern van uw bedrijf!

Geen respons op een betalingsherinnering of aanmaning?

Voor wat hoort wat. Wanneer u een product of dienst aan een klant levert, is een factuur een logische vervolgstap. Sommige klanten zullen binnen no time betalen, terwijl anderen iets langer op zich laten wachten. Geen probleem, zolang het netjes binnen de afgesproken betalingstermijn is. Maar wat als die termijn is verstreken en u ook geen respons krijgt op een betalingsherinnering of aanmaning? Van Loon Incasso Advocaten biedt ook incassoservice Rotterdam en omgeving.

Focus op de kern van uw bedrijf: wij doen de rest

We kunnen ons goed voorstellen dat u uw debiteurenbeheer in eerste instantie liever zelf in de hand houdt. Zo houdt u alle inzicht, heeft u grip op de communicatie en creëert u geen vervelende druk bij de klant. Toch is het een tijdrovende en inefficiënte taak. Hoe pakt u dit het beste aan? Hoe houdt u het contact met de klant prettig? Hoe houdt u genoeg tijd over voor de kern van de organisatie? Als incassobureau voor Rotterdam en omgeving handelen we snel, daadkrachtig en zorgen we voor eenvoud. Eenvoud voor u én uw klant.

Creëer rust, snel betaalde facturen en continu inzicht

De ideale en meest efficiënte situatie? Geen confrontaties met uw klant, rust in uw (financiële) organisatie en vooralsnog continu inzicht in de openstaande vorderingen. Als uw incassobureau voor Rotterdam en omgeving zorgen we daar voor! En we gaan verder dan dat. Wist u bijvoorbeeld dat u naast 24/7 inzicht in uw dossier ook een slagingspercentage van 92% van ons mag verwachten?

Schakel een incassobureau voor Rotterdam en omgeving in

Wanneer uw klant na een betalingsherinnering nog niet betaalt, staan wij voor u klaar. Ook wij hebben prettig klantcontact hoog in het vaandel staan, dus zullen we uw vorderingen altijd op nette en gepaste wijze oppakken. We beginnen altijd op basis van een no cure – no pay aanpak. In het kort houdt dit in dat wanneer wij niets incasseren en niet gaan procederen, u ons ook niet hoeft te betalen.

  • U maakt gratis en eenvoudig een eigen account aan op onze website
  • Op basis van uw informatie gaan we direct voor u aan de slag
  • Ons honorarium wordt pas betaald wanneer uw debiteur de vordering heeft betaald.

Een altijd passende en persoonlijke benadering

Het slagingspercentage van onze aanpak is hoog. Met maar liefst 92% zorgen we ervoor dat uw uitstaande vorderingen alsnog netjes worden betaald. Dit doen we altijd op een nette en persoonlijke wijze. Dit vinden we voor u én uw klant van groot belang.

24/7 inzicht in uw dossier

Eén van uw twijfels kan zijn dat u het liever zelf in de hand houdt. Wat als we vertellen dat u de voortgang van uw dossier 24/7 online kunt volgen? Via uw eigen account onze website kunt u alles netjes bijhouden. Ook kunt u zelf binnen 5 minuten nieuwe dossiers invoeren. Ons incassoportaal biedt inzicht in:

  • De huidige status van uw open én gesloten dossiers
  • Welke handelingen hebben plaatsgevonden
  • Welk gedeelte door uw debiteur is voldaan

Met onze snelheid en daadkracht als speerpunten stellen onze klanten echter dat continu inzicht nauwelijks nodig is. Hebben we uw vertrouwen om snel en daadkrachtig aan de slag te gaan?

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over onze aanpak of de no cure – no pay aanpak? Neem dan absoluut even contact met ons op. Als uw incassobureau voor de regio Rotterdam en omgeving staan wij u graag te woord. Laten we er voor zorgen dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met openstaande rekeningen en debiteuren. Focus op de leuke zaken in uw bedrijf!