Incassokosten betalen, moet dat altijd?

Veel mensen denken dat ze altijd incassokosten moeten betalen als ze overgaan tot incasso. Daarom laten ze het er vaak bij zitten als hun factuur niet betaald wordt en doen ze zichzelf zo ernstig tekort. Het klopt dat veel incassobureaus inderdaad incassokosten in rekening brengen bij de opdrachtgever, maar dat doen we bij Van Loon Incasso Advocaten in ieder geval niet!

Bij Van Loon Incasso Advocaten betaalt u als opdrachtgever géén incassokosten!

Voor alle duidelijkheid: u betaalt dus ook geen abonnementskosten of dossierkosten. Geen kosten betekent bij no cure no pay incassobureau Van Loon Incasso Advocaten echt géén kosten!

Ook kleine vorderingen indienen

Dit betekent dat u dus ook kleine vorderingen in kunt dienen! Onze werkwijze is zo efficiënt dat het loont om ook bij kleine bedragen uw geld binnen te halen via incasso. De werkwijze is eenvoudig: u maakt uw dossier online aan. Binnen 24 uur controleren wij alle gegevens en vullen deze waar nodig aan. Vervolgens gaat direct de eerste aanmaning er uit in de vorm van een sommatiebrief. Niet alleen vorderen wij dan het bedrag waar u recht op heeft: wij voegen de incassokosten daaraan toe. Uw debiteur moet dus de incassokosten betalen!

Uw debiteur moet betalen

Die incassokosten zijn in eerste instantie nog te overzien. Mocht het echter zo ver komen dat we besluiten naar de rechter te stappen, dan lopen de incassokosten snel op: er komen bijvoorbeeld kosten voor de deurwaarder en de griffierechten bij. Al deze kosten worden in principe verhaald op uw debiteur.

Bang voor incassokosten? Direct online inzicht!

Laat de gedachte aan incassokosten met een gerust hart los en dien uw vordering in. U heeft immers recht op uw geld en wij komen graag voor dit recht op. En denk ook niet dat het voor u veel werk met zich meebrengt – integendeel! U dient online uw vordering in en wij gaan aan de slag. U kunt 24/7 online precies inzien wat de status is en welke acties zijn ondernomen.