Incassobureau voor de dierenarts

U verzorgt de dieren van uw klanten zo goed mogelijk. Elke kat, hond, cavia of andere soort huisdier met klachten behandelt u met grote zorg op uw behandeltafel. Nadat u de klant gerust heeft gesteld en het dier heeft geholpen, stuurt u het baasje weer met zijn of haar trouwe maatje naar huis. De factuur stuurt u na afloop richting het huisadres, maar deze wordt niet altijd betaald.

Incassobureau voor dierenartsen: reken af met niet-betalende klanten

Een speciale incasso voor dierenartsen kan voor u dan de oplossing zijn. Als dierenarts heeft u net als andere ondernemers (zoals de tandarts) helaas last van wanbetalers. Als incassobureau voor dierenartsen nemen wij deze grote financiële zorg voor u uit handen. Zo kunt u in de tijd die u normaliter kwijt bent aan de administratie meer dieren van de beste behandeling voorzien.

Is uw klant wel of niet verzekerd? Dat is een vraag die u niet direct stelt wanneer een klant met een ziek dier uw praktijkruimte binnenwandelt. Zeker wanneer er haast bij geboden is, is heeft het regelen van een verzekering geen prioriteit. Een ziek dier heeft immers voorrang op het papierwerk dat erbij komt kijken. Het kan dan ook voorkomen dat baasjes na afloop worden verrast met uw factuur. Misschien kunnen ze het bedrag niet betalen of komen ze er achteraf achter dat een specifieke behandeling toch niet wordt vergoed door de verzekering.

Waarom kiezen voor een speciale incasso voor dierenartsen?

Een incassobureau voor dierenartsen is gespecialiseerd in het behandelen van openstaande facturen die niet in de afgesproken betalingstermijn zijn betaald. Wanneer u een betalingsherinnering heeft gestuurd maar er nog niet op gereageerd is, kost het voor u veel tijd om achter de niet-betalende klanten aan te gaan. Van Loon Incasso Advocaten neemt dit graag voor u uit handen.

Dit is waarom u een incasso dierenarts wil uitbesteden aan Van Loon Incasso Advocaten:

  • U wordt volledig ontzorgd.
  • U kunt de tijd die u anders aan de administratie kwijt zou zijn, besteden aan het helpen van meer klanten.
  • U besteedt het uit aan een gespecialiseerde partij met jarenlange ervaring.
  • Uw klanten zullen eerder bereid zijn om de openstaande factuur te betalen wanneer zij een herinnering krijgen van een incassobureau. Dit komt namelijk een stuk professioneler over.
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over niet-betalende klanten en facturen die al voor een lange tijd open staan.

Kies voor Van Loon Advocaten

Bent u op zoek naar een speciaal incassobureau voor dierenartsen? Schakel dan de hulp in van de ervaren werknemers van Van Loon Incasso Advocaten. We zullen uw dierenartsenpraktijk ondersteunen met incasso’s, maar onze juridische kennis houdt daar niet op. Wij zijn namelijk ook gekwalificeerd om te adviseren of procederen in andere juridische conflicten . Desnoods in ook in het buitenland.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies van onze experts.