Wij zij hét incassobureau voor accountants

Als accountant bent u dagelijks verantwoordelijk voor het financiële overzicht van grote, middelgrote bedrijven of zzp’ers. Zo controleert u de jaarrekening op eventuele misberekeningen. Aangezien u met een scherp oog naar de cijfers kijkt, is het wel zo fijn als de factuur voor uw diensten op tijd wordt betaald. Maar dat is helaas niet altijd het geval.

Incassobureau accountant: een manier om af te rekenen met niet-betalende klanten

U ondersteunt meerdere bedrijven tegelijk bij hun financiële boekhouding. Door uw drukke agenda heeft u geen tijd om steeds bezig te zijn met klanten die hun facturen niet op tijd betalen. Toch komt het jammer genoeg meer dan eens voor dat een klant niet op tijd voor uw diensten betaalt.

Dit is natuurlijk niet waar u op zit te wachten. U houdt ervan om de financiën op orde te hebben. Daar bent u immers een accountant voor geworden. Maar u mist de tijd om herinneringen te sturen en uiteindelijk een incasso te versturen. De oplossing is gelukkig vrij simpel: het inschakelen van een speciaal incassobureau voor accountants.

Waarom u een incassobureau accountants wil inschakelen

Als incassobureau voor accountants is Van Loon Incasso Advocaten ervaren in het werken voor accountants. Wij snappen uw werkzaamheden en houden rekening met uw drukke agenda. Wij kunnen uw onbetaalde facturen in behandeling nemen. Wij zorgen dat u het bedrag dat u tegoed heeft alsnog op uw zakelijke rekening ziet verschijnen.

Wanneer u zelf achter betalende klanten aan moet gaan, gaat dat u veel tijd kosten. Tijd die u liever wil steken in andere werkzaamheden. Iets waar andere ondernemers – zoals tandartsen en dierenartsen – ook mee te maken hebben. U moet namelijk eerst een betalingsherinnering sturen. Wanneer hier niet op gereageerd wordt, moeten er nog meer vervolgstappen worden genomen. En deze vervolgstappen neemt Van Loon Incasso Advocaten graag voor u uit handen.

Dit is waarom u voor Van Loon Incasso Advocaten wil kiezen:

  • Van Loon Incasso Advocaten is een gespecialiseerde partij met veel ervaring in het samenwerken met accountants.
  • Ons incassobureau ontzorgt u 100%.
  • Aangezien Van Loon Incasso Advocaten een bekende naam is in de branche zullen uw klanten eerder bereid zijn om de openstaande factuur alsnog te betalen.
  • Wij hebben een slagingspercentage van 92%.
  • U kunt al binnen vijf minuten uw vordering indienen.
  • Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in incassozaken. Daardoor hebben wij meer bevoegdheden dan een ‘normaal’ incassobureau. Zo kunnen wij elke vordering incasseren (ook bedragen hoger dan €25.000).
  • Wij zijn betrouwbaar en transparant, zo kunt u 24/7 uw dossier online inzien.

Van Loon Incasso Advocaten

Als advocatenkantoor gaan wij verder dan normale incassobureaus. Wij kunnen namelijk ook meteen een gerechtelijke procedure op gang zetten wanneer de situatie daar om vraagt. Wij kunnen uw accountantskantoor dus ondersteunen door uw openstaande facturen te incasseren, maar daar houden onze diensten niet op. Doordat wij ook geroutineerd zijn in andere juridische conflicten in zowel binnen- als buitenland zijn wij de perfecte partij om mee samen te werken. Ons motto is: Van Loon Incasso Advocaten, linker dan de rechter!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons nemen.